Entitats


Aquest projecte ha estat desenvolupat per entitats que formen part del grup de treball del projecte Barceloneta proa a la mar.Centre de la Platja
El Centre de la Platja és l’equipament municipal de referència pel que fa a la informació i l’educació ambiental al litoral de la ciutat de Barcelona. Ubicat a la platja del Somorrostro, és un centre clau per a incidir en el coneixement de la ciutadania en relació amb les platges de la ciutat i per a fomentar actituds cíviques i respectuoses envers el medi.El 2014 va rebre el distintiu de Centre Blau, atorgat per la Foundation for Environmental Education.


http://w110.bcn.cat/portal/site/LaFabricaDelSol?lang=ca_ESFàbrica del Sol
La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania adulta i famílies. És un espai viu on aportar i intercanviar idees per avançar en el camí de la sostenibilitat. Facultat de Nàutica de Barcelona
Els estudis universitaris de nàutica que actualment s'imparteixen a l’FNB, han estat, des de la seva fundació fa més de dos segles, fortament lligats a la ciutat de Barcelona i a la seva activitat marítima, adaptant-se als canvis imposats pel progrés i la tecnologia. Integrada dins de la UPC, l’FNB fomenta els estudis d’àmbit marítim mitjançant la recerca i la transferència de tecnologia lligada als seus camps de coneixement.

 


http://agora.xtec.cat/ins-nauticabcn/
Institut de Nàutica de Barcelona
L’Institut de Nàutica de Barcelona (INB) és un nou institut públic, de formació professional integrada, especialitzat en la nàutica esportiva i d’esbarjo, que el setembre del 2015 ha començat a impartir ensenyaments esportius i de FP de manteniment de vaixells.


http://www.mmb.cat/
Museu Marítim de Barcelona 
El Museu Marítim de Barcelona és una entitat que treballa per la difusió del patrimoni i la cultura marítima. L’Àrea d’Educació i Activitats del Museu ofereix a la comunitat educativa un conjunt d’activitats i projectes educatius amb l’objectiu de facilitar l’accés a la cultura marítima i al mar.